Info


Bereikbaarheid

 De Praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Verstraatenlaan 35 te Beuningen. De ingang is om de hoek, aan de Anemoonstraat.

 De praktijk zelf heeft twee parkeerplaatsen. Verder is er in de omgeving voldoende parkeerplaats te vinden.

 Met de bus, lijn 5 vanuit Nijmegen kun je uitstappen bij halte Lavendelstraat. Van daaruit is het nog ongeveer 3 minuten lopen.


Kosten shiatsu-behandeling:       60 min.  shiatsubehandeling:       € 66,--


Deze behandelingen worden vanuit de aanvullende pakketten van veel zorgverzekeraars vergoed.
Kijk op www.shiatsuvereniging.nl of jouw zorgverzekeraar er bij zit.
Als dat zo is, kun je bij jouw aanvullende pakket van je eigen verzekeraar kijken, hoeveel je vergoed krijgt.


Ik ben aangesloten bij Shiatsuvereniging Nederland


www.shiatsuvereniging.nl
            RBCZ licentienummer: 180743R De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie, die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op HBO-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliĆ«nten. Elke bij RBCZ geregistreerde therapeut valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ.   Zie ook rbcz.nu     

                                         

Kamer van Koophandel nr: 69922373  BTW-id: NL001872803B51

 


Klachten:

 Ik behandel naar eer en geweten. Als je toch een klacht hebt over de behandeling, hoor ik dat graag.
Als we er samen niet uit komen, kun je je wenden tot mijn beroepsvereniging. (Zie boven). Zij brengen je dan in contact met een bemiddelaar van het SCAG. Deze stichting verzorgt een onafhankelijke geschillencommissie, die voldoet aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten, geschillen zorg. (Wkkgz). Zie ook  www.shiatsuvereniging.nl Klik op informatie en daarna op klachtenprocedure. .In de wachtruimte van de praktijk kunt u ook een folder van het SCAG vinden.