Overige behandelingen en bijscholingen

 Doeltreffende TCM strategie├źn voor slaapproblemen
 Op 27-05-2019 bij Jolinda van Hoogdalem, Qing Bai

Hier werden verschillende soorten slaapproblemen behandeld, en hoe deze met het principe van de Chinese geneeskunde te behandelen.


Touch of Tao: de 5 aanrakingen.                                                                                                              Bij Hands on Tao te Wageningen.

Dit zijn 5 manieren van aanraken, (massage, zo je wilt) waarmee emoties getransformeerd kunnen worden naar prettigere, gewenste emoties.


6 daagse Masterclass stoelshiatsu 
Bij Hands on Tao te Wageningen
afgerond februari 2019

U kunt mij bellen of mailen, als u interesse heeft in stoelmassages in bv. uw bedrijf of bij een evenement.
De kosten zijn € 60,-- per uur. U kunt kiezen, om in deze tijd 4 behandelingen van een kwartier te laten geven, of 3 behandelingen van 20 minuten.
Tussen iedere 2 uur neem ik een kwartiertje pauze.

Chi Nei Tsang 1 basis en vervolg.                                                                                                             Bij Tamashi Trainingen van Maartje Huibers.

 
Dit is een tak van shiatsu, waarbij direkt op de organen wordt gemasseerd. In de buik of op de borstkas. Het heeft een direkte, diepe helende werking. Het lost blokkades op en transformeert negatieve emoties naar gewenste kwaliteiten, helpt de ziel helen op diep niveau.
Deze basiscursus is het beging van een lange weg naar therapeut in de traditie van de Healing Dao, maar ik kan wat ik geleerd heb nu al toepassen in de shiatsu-behandelingen. 


Naast Shiatsu kun je bij mij ook terecht voor de volgende behandelingen, die helaas niet door zorgverzekeraars vergoed worden:

Klassieke massage
Dit is de "gewone" massage. Het vindt plaats op een massage-tafel, of als dat lastig  voor je is, op de mat of op een massage-stoel.
Ik werk dan met massage-olie op de huid. 
Het is vooral bedoeld voor ontspanning van spieren en bindweefsel maar heeft natuurlijk ook een ontspannende invloed op de geest.

Een klassieke massage kost € 60,00 per uur, maar je mag ook een kortere massage afspreken.Reiki

Ik ben in bezit van een Reiki 1 certificaat.
 Reiki is een soort handoplegging, waarbij energie uit het universum via mij door jouw lichaam geleid wordt. Dit heeft een harmoniserende werking. 
Het gaat over de kleding heen en kan liggend of zittend plaatsvinden.

Omdat ik vind, dat Reiki eigenlijk voor iedereen toegankelijk moet zijn, kost een behandeling 
 € 15,-- per half uur.