Ervaringen


Hanneke krijgt het voor elkaar om precies te voelen wat ik nodig heb. Ze gebruikt niet alleen veel kennis en ervaring maar ook haar intuïtie. Ik heb altijd het gevoel dat ik volledig serieus wordt genomen en kom er telkens een stuk meer ontspannen vandaan.


Na een shiatsu-behandeling voelt het aan als een opruiming zowel in je hoofd als in je lichaam. Ik kijk er altijd naar uit; even investeren in jezelf. (Nicole Kersjes)


Heerlijk, de tijd die Hanneke voor je neemt. Ze is down to earth en weet precies wat ze doet. Het voelt steeds als een soort reset en ik merk dat ik dieper slaap. (Erik van Os)


Hanneke is professioneel, recht door zee, zeer kundig, warm en liefdevol. Als cliënt voel ik mij gezien en begrepen. Ik vind het fijn dat ik niet nummer X ben op een dag of in een week; Hanneke haar aandacht is 100% bij mij wanneer zij mij behandelt en dat draagt bij aan het resultaat. Hanneke heeft zoveel kennis en levenswijsheid dat je niet alleen voor lichamelijke klachten of ongemakken door haar behandeld kunt worden, ook wanneer je even niet lekker in je vel zit kun je goed bij haar terecht.


De behandelingen bij Hanneke zijn voor mij heel waardevol 🙏🍀 ik merk altijd goed het resultaat, gelijk al na de behandeling. Hanneke neemt echt de tijd voor je. Ik ervaar haar als een deskundig en fijn persoon met hart voor de mens. Met zorg en aandacht voor hoe het met je gaat en hetgeen waar je voor komt. Ik ben heel blij dat ik Hanneke heb gevonden als Shiatsu therapeut! (Dorathé Reijntjes)


Hanneke is een inlevende en nuchtere vakvrouw! Haar magische handen leggen voor mij onverwachte verbanden met een helend effect. Ze ‘bekijkt’ je als het ware van binnen, en geeft daar deskundige uitleg bij. Het geeft me na elke behandeling nieuwe energie! (Monique)